Vintage paint -

 

kalkmaling

 

Smukke og trendy vintagefarver perfekt til "Shabby Chic". Kalkmaling fra Jeanne d´Arc Living er perfekt til at give nyt liv til gammelt inventar eller til at pifte vægge og møbler op med din egen personlige vintagestil.
 
Den flotte matte finish efterlader en rolig og elegant overflade, som leder tankerne hen på den helt rigtigt vintage stil.
 
Der er over 50 forskellige farver at vælge mellem både til vægge og inventar. Vores Jeanne d’Arc Living kollektion spænder fra en lang række forskellige kalk-malingsfarver, så der er helt sikker noget der falder i din smag.
 
Er du nybegynder med Vintage stilen eller savner du inspiration, har vi ligeledes Vintage Paint bøger, som indeholder mere end 50 forskellige ”forvandler” samt tips og tricks til at arbejde med kalkmaling. Med Vintage Paint e kommer du godt i gang med vintage stilen.
 
Ønsker du at give dine nymalede overflader lige det ekstra, som gør dem 100% autentiske anbefaler vi vores udvalg i Vintage Paint Antique Wax eller antik voks som det og kaldes. Voksen giver overfladen et frisk "pust" og beskytter ligeledes den polerede overflade, samt gør denne vandafvisende - Antik voks perfekt til efterbehandling.
 
Vintage Paint er af utrolig høj kvalitet og er desuden miljøvenlig - den er lavet efter ældgamle opskrifter og det giver malingen den helt autentiske matte finish.
 
Malingen hæfter på næsten alle overflader uden forbehandling. Ellers kan det være nødvendigt at slibe artiklen let.
 
Normalt behøver man ikke bruge grunding før påføring af malingen. Hvis du maler et ubehandlet træmøbel eller bejdset træ, kan der forekomme gennemslag af farven. Vi anbefaler, at du tester farven på et lille område. I tilfælde af gennemslag anbefaler vi vores JDL vintage primer & sealer før påføring af farven.
 
Du kan gøre møblerne mere slidstærke med JDL vintage antique wax. Vi anbefaler, at du anvender den klare voks, med mindre du ønsker et mørkere udseende.
 
For at undgå pletter og slid på større flader som f.eks gulve, bordplader og køkkenskabe kan du beskytte JDL vintage furniture paint med vores JDL vintage primer & sealer.
 
Produktet kan anvendes, som det er eller fortyndes med vand. Lad malingen stå natten over uden låg, hvis du ønsker at tykne den.
 
Malingen kan blandes med en hvilken som helst anden JDL vintage matt furniture paint for at skabe dine egne specialfarver.
 
Produktet er fremstillet af 100% naturlige ingredienser. Det er vandbasseret og så godt som lugtfrit.
 
Malingen overholder EN71-3 og er godkendt til børnemøbler.
 
Køb de spændende produkter i vores webshop.